Tarieven
 • Behandeltarieven 2021
 •   Behandeltarieven 2021

   

  Praktijk Tiemens Tarieven per 1 januari 2021

   

  Met ingang van 1 januari 2018 heeft deze praktijk met geen enkele zorgverzekeraar een contract. Het houdt voor u in dat u vanaf 2018 een factuur ontvangt. U betaalt aan mij het verschuldigde bedrag en dient deze factuur in bij uw zorgverzekeraar. Als u een aanvullende verzekering heeft, een restitutie of een in natura polis, krijgt u conform de condities het totale bedrag of een deel van het bedrag vergoed door uw zorgverzekeraar. Op de websites van de maatschappijen zijn de vergoedingen te vinden.

  De behandelingen fysiotherapie worden vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering vergoed, het bedrag en/of aantal staat vermeld in de polisvoorwaarden.
  Indien u alleen een basisverzekering heeft en dus geen aanvullende verzekering zijn de kosten van de behandelingen fysiotherapie voor uw eigen rekening, behalve indien u een chronische klacht heeft die voorkomt op de landelijke chronische lijst.
  Dan worden de kosten vanaf de 20-ste  behandeling vanuit de basisverzekering vergoed. Hiervoor heeft u een verwijzing van de specialist nodig.

  De behandelingen reflexzonetherapie worden bij een aantal verzekeringsmaatschappijen, vanuit de aanvullende verzekering, geheel of gedeeltelijk vergoed, mits de reflexzone therapeut aangesloten is bij een vereniging. Corine Tiemens is aangesloten bij de VNRT, Vereniging Nederlandse ReflexzoneTherapeuten. RBCZ licentie

  In de polisvoorwaarden staat welk bedrag er jaarlijks of per behandeling vergoed wordt. www.vnrt.nl/vergoedingen 

  Een gemaakte afspraak, die niet tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd, wordt in rekening gebracht

    Tarieven
    Intake, screening en onderzoek € 47,00
    Behandeling fysiotherapie € 42,00
    Behandeling reflexzonetherapie, half uur € 46,00
    Toeslag voor aan huis behandeling € 20,00
    Toeslag buiten reguliere werktijden, na 18.00 uur € 12,00
    Toeslag buiten reguliere werktijden, in het weekeinde € 20,00
    Telefonische zitting € 10,00


   

     Lees meer